Doliu la Românii au Talent! Un concurent celebru s-a sinucis la doar 22 de ani

24 mart. 2020
Doliu la Românii au Talent! Un concurent celebru s-a sinucis la doar 22 de ani
Florin Călinescu, în juriul de la Românii au talent

Doliu la Românii au talent! Un concurent celebru s-a sinucis la doar 22 de ani. Este cea mai tragică veste. Acesta a fost găsit fără suflare în locuința sa.

Este vorba despre Cătălin Caragea, solistul trupei ”7 Klase” din Republica Moldova.

Nu s-au găsit urme de violență

Anchetatorii nu au găsit nici-o urmă de violență. Se pare că tânărul s-a sinucis și a fost găsit de către o rudă. Aceasta s-a îngrijorat după ce băiatul nu a mai dat niciun semn de viață.

Solistul locuia singur. Părinții săi sunt plecați în străinătate.

Ce spun prietenii săi

Prietenul său, Iurie Bădică, a postat un mesaj impresionant pe pagina sa de Facebook.

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”, a scris Iurie Bădicu.

IGP a confirmat decesul

Autoritățile spun că acesta s-a sinucis prin ștrangulare.

„Poliția a fost alertată în această dimineață la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat.

Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării.

Totodată s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”, a confirmat serviciul de presă al IGP.