Dorian Popa, umilit de fiicele lui Puya: Eu nici nu știu ce cântă Dorian VIDEO

25 feb. 2020
Dorian Popa, umilit de fiicele lui Puya: Eu nici nu știu ce cântă Dorian VIDEO

Un clip postat de artistul Puya, din fosta La familia, pe Facebook face ravagii în online după ce fiicele artistului hip-hop au râs de cunoscutul Dorian Popa. Mai mult, una dintre micuțe spune că nici nu știe ce melodii are Dorian Popa.

Puya, din nou vedetă pe internet alături de fiicele sale

Cu toate că nu mai este de mult în atenția publicului larg, artistul Puya pare să fie totuși respectat și apreciat în continuare. Un clip postat de el pe Facebook a ajuns în scurt timp viral, fiind văzut de sute de mii de oameni. Discuțiile savuroare, avute despre Dorian Popa, au aruncat vizualizările în aer.  Una dintre fiicele artistului hip-hop l-a umilit pe cântăreț.

”Ia să-mi spuneți și mie de ce vă place de Dorian Popa?”, a întrebat Puya. ”Dar nu-mi place”, a explicat una dintre fetițe aflate pe bancheta din spate a mașinii. ”Nu, nu-mi place”. ”Nu trebuie să mă mințiți, nu trebuie să ne mințim între noi, asta e regula numărul 1”, a insistat Puya. ”Dar nu te mint”, a răspuns micuța Iuliana. ”Nu-mi place de Dorian”. ”Spune-mi o melodie de-a lui”, o provoacă Puya pe cea mică, iar atunci în mașină se face liniște. ”Bravo, m-am liniștit”, a spus Puya zâmbind. ”Eu nici nu știu ce cântă Dorian”, mai spus cea mică pentru o umilință maximă.