Două românce, moștenire uriașă din partea bătrânului italian pe care l-au îngrijit. Reacție uluitoare a rudelor bătrânului

menajere bani

Două românce au trăit surpriza vieții lor după moartea bătrânului pe care acestea îl îngrijeau în Italia. 

În testamentul bătrânului era specificat ca cele două îngrijitoare românce să primească aproximativ 1 milion de euro. Vorbim astfel de cea mai mare parte a averii bătrânului, care nu era căsătorit și nici nu avea copii.

Cu toate acestea, rudele mai îndepărtate ale bătrânului au contestat testamentul, susținând că bătrânul nu mai era în deplinătatea facultăților mintale atunci când a semnat documentul.

În anul 2018, un bătrân de 66 de ani din Fabriano, Ancona, a mers la avocatul săi și i-a spus că, după moartea sa, vrea să lase casa și conturile bancare celor două românce care au avut grijă de el, în vârstă de 42, respectiv 31 de ani.

Din nefericire, cele două românce nu au intrat încă în posesia banilor, aplicarea testamentului fiind blocată la tribunal de către rudele bătrânului.

„Avem convingerea că testamentul a fost semnat când proprietarul nu era în deplinătatea facultăților mintale și nu avea capacitatea să înțeleagă ce a semnat”, afirmă avocatul rudelor, Luigi Fiori.

Deși Tribunalul din Ancona a blocat toate procedurile, probele de la dosar par să le fie favorabile celor două românce, care vor continua să rămână moștenitoarele de drept ale bătrânului. Acestea două așteaptă astfel decizia finală a tribunalului, pentru a putea intra în posesia banilor.

 

Citește și:

Revista Presei