Dragnea e terminat! Decizie de ultimă oră a judecătorilor

fratele-lui-liviu-dragnea-are-doua-locuri-de-veci

Dragnea este terminat. Vești proaste pentru el și iubita sa, Irina Tănase. Judecătorii au luat o decizie de ultimă oră în ceea ce privește cererea de eliberare a fostului lider al PSD.

Judecătorii au respins contestația în anulare făcută de fostul președinte al PSD, precizând că motivele invocate de acesta nu sunt întemeiate.

Așadar, Liviu Dragnea va rămâne în arest de sărbători.

În schimb, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea lui Liviu Dragnea privitoare la discutarea recursului în casație. Mai concret, Liviu Dragnea are o șansă la rejudecarea dosarului în care a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare.

Judecătorii au decis ca problema privind acceptarea recursului în casație să se judece de către un complet format din 5 judecători,  pe data de 14 ianuarie.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Acesta a fost acuzat că, în calitate de președinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de președinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe șefii Direcției de Protecție a Copilului Teleorman să le angajeze fictiv și să le mențină în funcții pe două membre PSD: Adriana Botorogeanu (51 de ani) și Anisa-Niculina Stoica (46 de ani).

Revista Presei