Dragnea e terminat! Pericolul uriaș la care este expus în pușcărie. Se teme pentru viața lui

24 apr. 2020
Dragnea e terminat! Pericolul uriaș la care este expus în pușcărie. Se teme pentru viața lui

Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, trăiește un adevărat coșmar în spatele gratiilor. Dragnea a intrat în pușcărie după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive. Ce se întâmplă acolo e de neimaginat.

Dragnea e terminat!

Fostul președinte al PSD și al Camerei Deputaților este în mare pericol. Se teme pentru viața lui. România este lovită crunt de pandemia de coronavirus care a făcut deja sute de victime, iar peste 10.000 de oameni sunt deja infectați.

Starea de urgență se menține până pe 15 mai, iar românii sunt sfătuiți să stea în case pentru a nu se infecta. Și în penitenciarele din România s-au luat măsuri speciale, ținând cont de faptul că peste 26.000 de deținuți ar putea să contacteze virusul.

Unul dintre persoanele care se tem cel mai tare că s-ar putea infecta este Liviu Dragnea.

Acesta este încarcerat la pușcăria Rahova de aproximativ un an, după ce a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajaările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Chiar dacă sunt aproape cinci săptămâni de când nu mai are voie să primească vizite, acesta și-a luat măsuri speciale având în vedere că se află în grupa de risc a persoanelor pentru care virusul ar putea fi mortal.

În vârstă de 57 de ani, Liviu Dragnea și-a întrerupt lucrul în atelierul auto din incinta penitenciarului și iese singur în curte, maximum 30 de minute pe zi.

“Poartă mască atunci când iese să ia aer, iar în celulă își schimbă zilnic așternuturile. El a rămas leziuni pe plămâni după pneumonia puternică pe care a avut-o în 2018.

De aceea, dar și datorită faptului că mai este chiar tânăr, se teme pentru viața lui. Dezinfectează de câteva ori pe zi tacâmurile si toate obiectele pe care le atinge. Foloseste cateva seturi de mănuși pe zi și încearcă să intre cât mai puțin în contact cu alți deținuți.

Vorbesc, desigur, dar fiecare din patul lui. Citește foarte mult și vorbeștezilnic cu iubita lui, Irina.”, au dezvăluit surse din penitenciar, conform impact.ro.

La sfârșitul lunii februarie, fostul lider PSD s-a tăiat la mână în timp ce lucra în service-ul auto al penitenciarului. A fost operat de urgență, iar acum face recuperare pentru a-și redobândi funcționalitatea completă a mâinii.

Dar asta nu e tot. Liviu Dragnea are și o dubla hernie de disc de câțiva ani. Ia în permanență calmante pentru a putea suporta durerile.