Dragnea este înmărmurit! Transformarea radicală a iubitei sale, Irina Tănase

Irina Tănase a surprins pe toată lumea și a revenit în atenția publicului cu o schimbare majoră de look. 

Irina Tănase a mers la salon şi a cerut un blond deschis, a renunţat la părul şaten pe care îl avea atunci când a devenit cunoscută în calitate de iubita lui Liviu Dragnea.

Mai mult, Irina a mai atras atenţia recent, când a apărut fără inelul pe care Liviu Dragnea i l-a dăruit înainte ca liderul PSD să fie condamnat la închisoare cu executare.

Condamnat la 3 ani și jumătate 

Pe data de 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Dragnea a fost acuzat că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv de președinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe șefii Directiei de Protectie a Copilului Teleorman să le angajeze fictiv și sa le mențină în funcții pe două membre PSD: Adriana Botorogeanu și Anisa-Niculina Stoica.

Pentru că pesedistele nu au dat în toți anii în care au fost angajatele Directiei nicio zi pe la birou, deși aveau contract de muncă în regula, statul a fost prejudiciat cu 108.612 de lei, reprezentând drepturi salariale încasate necuvenit.

Loading...

Revista Presei