Dragnea, în stare de alertă! Este panică totală la Rahova

dragnea5-465×215

Panică mare la Rahova, închisoarea unde este încarcerat fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea. Astăzi, s-au făcut investigații ample legate de existența unui caz de coronavirus, chiar în locul unde se află fostul șef al PSD. 

Astfel, conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a cerut efectuarea de verificări interne la Penitenciarul Rahova, după ce un deţinut, suspect a fi infectat cu noul coronavirus, a fost dus în instanţă, în cazul acestuia fiind dispusă măsura prezentării la Institutul „Matei Balş.”

”Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a luat act de incidentul înregistrat la sediul Tribunalului Bucureşti, astăzi, 05.03.2020, fiind dispusă efectuarea de verificări interne la nivelul Penitenciarului Bucureşti-Rahova, pe linia gestionării cazului. În baza concluziilor, va fi întocmit şi înaintat un raport ministrului Justiţiei, conform dispoziţiei acestuia, cu detalierea aspectelor constatate”, se arată într-un comunicat al ANP.

Cu privire la deţinutul implicat, a fost dispusă măsura prezentării acestuia, de îndată, la sediul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, în vederea efectuării examenelor medicale de specialitate, declaraţiile deţinutului fiind contradictorii în ceea ce priveşte eventualitatea unei infectări cu COVID-19.

Revista Presei