Dragnea pregătește mutarea anului! Mesajul Irinei Tănase ne-a lăsat fără cuvinte: Ce funcție vizează iubita fostului lider PSD

21 feb. 2020
Dragnea pregătește mutarea anului! Mesajul Irinei Tănase ne-a lăsat fără cuvinte: Ce funcție vizează iubita fostului lider PSD

Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, Dragnea pregătește mutarea anului! Chiar dacă se află în pușcărie, se pare că acesta continuă să dețină puterea în poltică. Ultimul mesaj al Irinei Tănase ne-a lăsat fără cuvinte. Ce funcție vizează iubita fostului lider PSD.

Irina Tănase intră în politică?!

Irina Tănase și Liviu Dragnea ar fi urmat să se căsătorească legitim dacă fostul șef PSD nu ar fi fost condamnat în luna mai a anului trecut. De atunci și până acum s-a speculat de mai multe ori că cei doi s-au despărțit.

Lucrurile nu stau deloc așa. Se pare că cei doi se înțeleg mai bine ca oricând și că Dragnea pregătește marea surpriză. Vrea să facă mari schimbări în PSD cu ajutorul iubitei blonde.

Irina Tănase vrea o carieră politică, iar dorința fetei este pe placul fostului lider PSD. Se pare că au și existat anumite discuții între ea și Liviu Dragnea pe această temă, iar acest lucru irita destul de mult partidul, conform capital.ro.

Joi seară, blondina a postat o fotografie pe pagina de instagram, alături de un mesaj care ne duce cu gândul că Irina s-a pus deja pe treabă și se pregătește pentru domeniul politic.

Iubita lui Dragnea le-a arătat prietenilor virtuali ce carte citește în aceste zile. Este vorba despre „Povestea României mari”, scrisă de P. Dulfu. Iubita lui Dragnea a adăugat și un mesaj lângă aceasta postare „Puțină relaxare, puțină liniște, o carte bună, un ceai cald…☯️♎️#thursdaynight”, a scris blondina pe pagina personală de socializare.

Ce funcție vizează irina Tănase în PSD

Dat fiind faptul că este iubita fostului lider al PSD, Irina Tănase își dorește o funcție în cadrul PSD. Potrivit surselor, aceasta ar viza o funcție de conducere în Organizația de femei.