Dragnea și-a tăiat mâna cu flexul! Detalii cutremurătoare despre ce s-a întâmplat în pușcărie

28 feb. 2020
Dragnea și-a tăiat mâna cu flexul! Detalii cutremurătoare despre ce s-a întâmplat în pușcărie

Momente cumplite pentru fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, aflat în închisoare după ce a primit o condamnare cu executare. Avocatul lui Dragnea a oferit detalii absolut îngrozitoare despre ce i s-a întâmplat fostului șef al PSD. 

Dragnea s-a accidentat la o mână în timp ce lucra în atelierul auto al Penitenciarului Rahova, el fiind supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale, a anunţat avocata acestuia, Flavia Teodosiu.

Repara ușa cu flexul! 

Avocata a explicat că Liviu Dragnea repara ușa unei dube de transport pentru deținuți și, la un moment dat, și-a tăiat mâna cu flexul.

„Starea lui acum este stabilă, dar a fost un accident destul de urât, în sensul în care dânsul repara o uşă de la o dubă de transport deţinuţi şi, din păcate, a sărit flexul cu care tăia la uşa respectivă, a sărit şi i-a tăiat mâna destul de grav. O tăietură adâncă din câte am înţeles, a fost nevoie de intervenţie urgentă chirurgicală, a fost cusut, i s-a făcut antitetanos, i s-a făcut antibiotic, nu ştiu să vă spun detalii în plus.

Deocamdată, pare că ar fi stabilă. Intervenţia a fost făcută, din câte am înţeles, în spitalul penitenciarului. Este catalogat accident de muncă”, a declarat Flavia Teodosiu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.