Dragnea, părăsit de iubita Irina Tanase. Ce a transmis aceasta pe rețelele sociale

fratele-lui-liviu-dragnea-are-doua-locuri-de-veci

Liviu Dragnea este terminat terminat. Aceasta este vestea care îl paralizează pur și simplu. A epuizat cam toate căile de atac pentru eliberarea din pușcărie, iar acum vine vestea care îl doboară definitiv. Toate imaginile au devenit publice.

Liviu Dragnea, părăsit de Irina?!

În urmă cu doar trei ani, Liviu Dragnea făcea pasul cel mare. îi dăruia un inel alb cu diamante iubitei sale, Irina Tănase. Urma să aibă loc şi o nuntă. Marele eveniment nu a mai avut loc. Fostul șef al PSD a intrat la închisoare.

Acum vine marele șoc pentru Dragnea. Se pare că acesta a fost părăsit de iubită. Imaginile spun totul. Irina Tănase pare să fi renunțat la inelul pe care i l-a oferit Liviu Dragnea. Tânăra nu mai poartă bijuteria de peste 10.000 de euro, care nu îi lipsea de pe inelar, anunță cancan.ro.

În 2016, Liviu Dragnea i-ar fi oferit inelul de logodnă Irinei. „Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea.

Dragnea, 3 ani și jumătate după gratii

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, marţi, recursul în casaţie depus de Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În urmă cu o săptămână, fostul lider PSD a apărut în faţa judecătorilor şi le-a spus din nou că este nevinovat, solicitând să-i fie anulată condamnarea de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive. Acum Dragnea îşi va ispăşi întreaga pedeapsă după gratii.

„Avem şi alte cereri pe rol. Vom vedea. Noi mergem mai departe, nu pot comenta nimic în plus căci abia am aflat ca a fost respins ca nefondat. Astept motivarea”, a declarat avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, într-o intervenţie la România TV.

Liviu Dragnea a fost adus săptămâna trecută de la Penitenciarul Rahova la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde s-a judecat o cale extraordinară de atac introdusă de fostul lider al PSD împotriva deciziei de condamnare. Completul de judecată a decis să amâne decizia pentru 21 ianuarie 2020, motivul invocat fiind că magistraţii au nevoie de timp pentru a delibera. Marţi, 21 ianuarie, au respins recursul.

Revista Presei