Drama ascunsă a Ginei Pistol. Cine este și cum arată fratele vedetei Antena 1

gina pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai populare vedete din România la ora actuală, iar relația ei cu Smiley i-a adus și mai multe aprecieri din partea publicului. Cei doi formează un public sudat și iubit, iar în ultima perioadă se afișează foarte des împreună. Deși la început au ținut relația ascunsă, acum le arată tuturor cât de mult se iubesc.

Puțini știu, însă că viața Ginei Pistol nu a fost una deloc ușoară. Aceasta provine dintr-o familie modestă din județul Teleorman. După absolvirea Școlii de Arte și Meserii, ea s-a angajat ca vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede. Drama cea mare apărută pentru a fost atunci când părinții au divorțat. Avea doar șase ani.

Drama Ginei

Ea a trebuit să se ocupe de fratele ei mai mic, Paul, pe care-l iubește foarte mult.

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme, relatează libertateapentrufemei.ro.

Venirea ei în București i-a schimbat complet viața. A reușit să se angajeze tot ca vânzătoare într-un magazin de lux, populat de multe persoane publice, iar de aici doar un pas până la apariția în Playboy.

Ce s-a întâmplat cu tatăl ei

Pas cu pas, Gina s-a impus pe piață ca o reală vedetă și a făcut carieră în televiziune. Ea prezintă emisiunile de mare succes ale Antena 1, Chefi la cuțite și Asia Express. În trecut, fostul iepuraș Playboy a avut relații cu bărbați celebri și bogați, dar niciuna nu s-a concretizat. Acum locuiește alături de Smiley și probabil așteaptă momentul în care va fi condusă la altar, însă nu de tatăl ei.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea Gina pentru click.ro.

Revista Presei