Drama cumplită prin care trece Lora! Vestea care a doborât-o: Pe cine a pierdut

Celebra Lora trece printr-o adevărată dramă. A primit vestea care a doborât-o pur și simplu. Artista și-a pierdut cea mai dragă ființă.

Clipe cumplite pentru Lora

Vedeta are parte de clipe cumplite. Mama artistei a pierdut lupta cu cancerul și a plecat în lumea celor drepți. Singura persoană care îi este alături acum, o susține și o ajută să treacă peste marea pierdere este logodnicul acesteia.

Laura Petrescu, pe numele de scenă Lora, trece prin clipe de coșmar după ce acum două zile trupul mamei sale a cedat în fața cancerului. Ionuț Ghenu, logodnicul acesteia, este cel care se află acum lângă artistei și o ajută să treacă peste pierderea suferită.

Recent, el a făcut un gest de iubire în văzul tuturor. A făcut publică o poză cu Lora. Dar nu acesta este gestul de iubire, ci cuvintele scrise ca descriere la această poză: „The most powerful lioness in the world! This is my queen Lora!” (Cea mai puternică leoaică din lume! Aceasta este Regina mea, Lora!).

Lora a izbucnit în plâns atunci când a văzut mesajul transmis în mod public. Mai mult, și fanii Lorei au reacționat imediat și i-au trimis mesaje de îmbărbătare.

Până să primească această teribilă veste, Lora se pregătea de nunta cu Ionuț Ghenu. Cei doi își doresc să își unească destinele, dar timpul nu le prea permite. „Asta e treaba cu buchetul? E primul buchet pe care îl prind. A fost o întâmplare ciudată, pentru că eu nu m-am mișcat de pe loc. Eu doar am întins mâinile să nu-mi vină în cap. E un semn că eu trebuia să prind buchetul Andreei Bălan și să am voalul ei ca amintire de la nuntă. Nu știu când mă căsătoresc, aș vrea să știu. Sigur voi spune când va fi.

Este primul lucru pe care îl tăiem de pe listă tot timpul. Fiind împreună tot timpul rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta. Și el mă mai întreabă dacă mai punem data asta odată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta. Am fost tot timpul nehotărâți la locație, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relație”, a declarat Lora pentru VIVA.

Revista Presei