Drama Elenei Ionescu. Trece prin momente teribile. Câștigătoarea Survivor România a mărturisit totul

de: Ana Toma
08 sept. 2020
Drama Elenei Ionescu. Trece prin momente teribile. Câștigătoarea Survivor România a mărturisit totul

Momente teribile pentru Elena Ionescu, câștigătoarea marelui premiu de la ”Survivor România”. Deși pare o femeie extrem de puternică, vedeta se confruntă cu probleme extrem de grave dincolo de ușile închise.

Elena Ionescu a divorțat în urmă cu ceva timp de tatăl copilului său, iar această separare pare să fi avut un impact major asupra copilului ei.

”Da, am divorțat. Ne-am grăbit”, spunea artista pentru ”La Măruță”, în urmă cu un an. Deși perioada în care participat la ”Survivor România” i-a prins binei Elenei Ionescu din punct de vedere sentimental, băiețelul ei este încă vizibil afectat de lipsa tatăului.

Artista a mărturisit totul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

”Răzvănelul spune ”tati” atunci când vede orice bărbat, deși nu cred că știe să asocieze cuvântul ”tati” cu un bărbat. Face acest lucru pentru că el avea un an când ne-am despărțit și nu știe ce înseamnă o familie”, a mărturisit Elena Ionescu.

Copilul înțelege

Legat de divorțul celor doi, câștigătoarea ”Survivor România” susține că fiul său a înțeles separarea dintre ”mami și tati” și știe că ambii părinți trebuie respectați.

”Răzvan a înțeles că mami și tati sunt separați și că fiecare are viața lui, iar el trebuie să ne respecte pe amândoi”, a mai spus artista.

Vedeta  a răspuns și speculațiilor conform cărora ar forma un cuplu cu Emanuel Neagu, fost concurent ”Survivor”. Aceasta neagă orice fel de relație și susține că pentru moment este singură, iar această emisiune doar i-a oferit posibilitatea de a depăși momentul tensionat din viața sa.