Drama lui George Burcea: „Soția m-a dat în gât la poliție”. Mărturisiri șocante despre Andreea Bălan

de: Ana Toma
18 sept. 2020
Drama lui George Burcea:

Despărțirea dintre George Burcea și Andreea Bălan i-a șocat pe fanii celor două vedete. Acest lucru s-a produs la puțin timp după ce cuplul și-a unit destinele, iar acum, la câteva luni bune după anunțul separării celor doi, ies la iveală mărturisiri șocante. 

Dacă până acum George Burcea a ales să nu vorbească foarte mult despre procesul de divorț și despre motivele care au dus la separarea sa de Andreea Bălan, acum, actorul și-a deschis sufletul și a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat între cei doi.

Actorul a mărturisit în cadrul emisiunii ”Ferma” că a primit o lovitură la care nu se aștepta, de la soția și mama copiilor săi, Andreea Bălan. 

”A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi”, a spus Goerge Burcea în emisiunea ”Ferma”.

Acesta a mai amintit și de episodul neplăcut în care Andreea Bălan l-a sunat pe producătorul unei emisiuni, timp în care el se afla pe platoul de filmare.

”Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine”, a mai spus actorul.

De dragul copiilor 

George Burcea a mai povestit că cei doi încearcă să păstrează o relație bună de dragul copiilor. Acesta are voie să stea cu cele două fetițe, ba chiar are și momente în care rămâne peste noapte.

”Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a mai adăugat el.