Drama neștiută a Biancă Drăgușanu! Coșmarul o urmărește și acum: Poate recidiva oricând

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai invidiate și urmărite vedete din România. Totuși, ca fiecare om, are parte și de probleme. Dincolo de telenovelele prin care a trecut, blonda are parte de o mare dramă în propria familie. Este vorba despre un coșmar care o urmărește și acum.

Drama neștiută a Biancăi Drăgușanu

În urmă cu câțiva ani, mama Biancăi Drăgușanu a trecut prin momente cumplite. S-a luptat cu o boală grea care i-a pus în pericol viața. Madi Dragoș a fost diagnosticată cu cancer de piele, după ce doctorul i-a extirpat un neg. Mama Biancăi a observat că orice ar fi făcut nu scăpa de negul de pe nas. „Îl tot rupea, sângera, dar apărea la loc. Asta s-a întâmplat timp de doi ani, până când mi-a spus şi am dus-o la esteticianul meu”, mărturisea blonda în 2016.

Coșmarul a trecut, dar doar pentru moment. La aproape 4 ani de când mama ei a scăpat de cancer, în urma unei intervenții chirurgicale, Bianca Drăgușanu a mărturisit că încă își susține părintele din punct de vedere emoțional. Pericolul este în continuare la fel de mare.

“Mama urmează să o duc la un control pentru că a avut problemele astea de sănătate. Poate recidiva oricând. Știu că sună puțin a dramă, dar dacă nu pui punctul pe i, nu mi-a venit nici o variantă prin care să subliniez. E mama și o să o susțin toată viața mea, e singura dragoste adevărată între mamă și fiică. Ea mă susține la rândul ei în orice problemă pe care o am.

În momentul de față trebuie să fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând. Suntem credincioase, gândim pozitiv, suntem puternice și putem reuși orice ne propunem. De la mama învăț mereu lucruri. Ne iubim, dar ne și certăm, dar după ce ne-am certat ne împăcăm mereu. Ea e mai emotivă, se smiorcăie.”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Revista Presei