Toggle Menu
  1. Home/
  2. Sănătate/

Drama neștiută a lui Cristi Chivu! Boala care i-a schimbat viața: “Nu mai sunt același om!”

  1. Home/
  2. Sănătate/

Unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut România, fostul căpitan al echipei naționale, Cristian Chivu a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare. Este pentru prima dată când vorbește despre accidentarea la cap, care i-a schimbat complet viața și care i-a scurtat cariera. Chiar dacă acum și-a revenit, el a rămas cu sechele pe viață și a vorbit în premieră despre ele.

Reclama„E o istorie complicată și pot să spun acum niște lucruri în premieră, fiindcă nu mai sunt în activitate. După ce m-am operat la cap, n-am mai fost același om. Nu mai aveam cum să fiu ca înainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume. Când am revenit pe teren, îmi paraliza pentru câteva secunde toată partea stângă dacă loveam mingea cu capul! Nu mai puteam să fac nimic! Treptat însă, lucrurile s-au mai îmbunătățit, dar mi-am pierdut pentru totdeauna sensibilitatea la degetele mâinii stângi”, a povestit Cristi Chivu, pentru gsp.ro.

Dacă ating ceva, sunt obligat să mă uit ca să-mi dau seama ce am în mână. De exemplu, când bagi mâna în buzunar, în mod normal realizezi prin pipăire care e cheia, bricheta sau portofelul. Eu nu mai pot face treaba asta.Trebuie să scot tot și să văd ce obiecte sunt. Asta e! M-am obișnuit și m-am adaptat la noul meu corp. N-am mai avut probleme în ultima vreme, dar nu știu ce-mi va rezerva viitorul. Mă aștept la orice! (…) Nu-mi amintesc deloc lovitura, căzătura, ci doar faptul că eram conștient pe jos, dar brațul stâng îmi era paralizat. Nici nu l-am mai simțit vreo două luni. Mi-am pus mâna în cap să văd dacă-mi curge sânge, însă nu mai aveam os. Era o gaură!”, a adăugat el.

Cristi Chivu este căsătorit de mult timp cu Adelina, fost prezentatoare de știri sportive. Cei doi au împreună două fetițe superbe și se înțeleg foarte bine. Nu pot sta despărțiți deloc unul de celălalt și se susțin reciproc în toate proiectele pe care doresc să le întreprindă. Deși vin și în România pentru a-și vizita familia și prieteni, ei își petrec cea mai mare a timpului în Italia, la Milano, unde și locuiesc.

ReclamaPoate te interesează și…

Ana, ultima câștigătoare a lui Smiley de la Vocea României, rupe tăcerea! Cum s-a comportat cântărețul cu ea după finalizarea concursului

Lovitură uriașă pentru Exalton! Vladimir Drăghia intră de miercuri, 4 aprilie la Ferma Vedetelor de pe Pro Tv

Reputat medic american a vindecat bolnavi în fază terminală fără medicamente! Experimentul de care vorbește o lume întreagă

Loading...

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook