Drama prin care trece Dana Rogoz! Vedeta a făcut dezvăluiri complete: Nu și-a mai revenit din șoc

19 nov. 2019
Drama prin care trece Dana Rogoz! Vedeta a făcut dezvăluiri complete: Nu și-a mai revenit din șoc

Una dintre cele mai iubite și respectate vedete din România trece printr-o adevărată dramă. Dana Rogoz are parte de mari probleme de ani întregi. Acum, actrița s-a decis să facă dezvăluiri complete. De cinci ani de zile nu și-a mai revenit din șoc.

Cunoscuta actriță a avut parte luni de o zi grea. Aceasta și-a amintit de ziua cuiva foarte drag din viața ei, dar pe care l-a pierdut în urmă cu câțiva ani.

Drama prin care trece Dana Rogoz

Dana Rogoz trece printr-o adevărată dramă de cinci ani de zile, de când și-a pierdut tatăl. Luni, acesta ar fi împlinit vârsta de 66 de ani. Dana Rogoz scrie des pe rețelele de socializare mesaje despre și pentru tatăl său. Acesta s-a stins din viață la scurt timp după ce actrița a devenit mamă pentru prima oară. De ziua lui, Dana a publicat din nou o imagine emoționantă, alături de o descriere în care s-au regăsit foarte multe persoane.

„De ce vă scriu despre el? E ciudat. E încă acel subiect care îmi umezește ochii de lacrimi fără niciun fel de avertizare, în orice context. Imi fuge gândul cine știe cum și mă trezesc plângând. Apoi mă și sperii de lipsa de control de care dau dovadă. Si în condițiile acestea, de ce vă vorbesc voua tocmai despre el?!?!? Pentru că intr-un mod bizar am sentimentul că s-ar bucura. Mai ales azi, când tata ar fi împlinit 66 ani”, a scris Dana Rogoz.

Printre persoanele care i-au scris imediat un comentariu s-au numărat Andreea Berecleanu și Andreea Esca. Ulterior, Dana Rogoz a primit și alte mesaje de încurajare. Cei care și-au pierdut un părinte o înțeleg și încearcă să îi transmită gândurile necesare pentru a merge mai departe. „Azi se împlinesc 5 ani de cand ai murit. Mi-e dor de tine, tată. Mi-e foarte dor. Scriu şi le povestesc azi oamenilor despre tine, căci mă mândresc cu tine acum, cum te mândreai tu cu mine mereu. Mi-e foarte dor. Mi-e foarte dor, tată”, a scris Dana Rogoz în luna mai, anul acesta.