Drama prin care trece o vedetă TVR! Ce a făcut după ce propria soră s-a sinucis: Nadine face dezvăluiri cutremurătoare

21 nov. 2019
Drama prin care trece o vedetă TVR! Ce a făcut după ce propria soră s-a sinucis: Nadine face dezvăluiri cutremurătoare

Una dintre cele mai cunoscute vedete din TVR trece printr-o adevărată dramă. A trecut prin clipe cumplite atunci când sora ei s-a sinucis. Nadine face dezvăluiri cutremurătoare despre situația fără ieșire în care s-a aflat.

Vedeta a trecut printr-un adevărat coşmar atunci când şi-a pierdut sora. Prezentatoarea TV a fost nevoită să apeleze la terapie pentru a trece mai uşor peste tragedie.

Coșmarul lui Nadine

A fost un adevărat coșmar atunci când Nadine și-a pierdut sora. O spune chiar ea. „Era un subiect delicat, acum înțeleg că a fost o situație de viață care mi-a aparținut tangențial. Am fost martorul vieții ei și i-am internalizat destinul. De aceea nu puteam vorbi pe această temă. Omul care am fost a colapsat atunci. Sistemul mi-a fost copleșit și am cedat. M-am dus imediat la psiholog, pentru că nu puteam metaboliza acea realitate.

Terapia m-a ajutat enorm. Sunt recunoscătoare informației pe care am primit-o atunci la nivel intern de a mă duce la terapie. Terapia m-a ajutat să pun situație cu situație, una lângă cealaltă, ca să fac un fir logic al lucrurilor. Acum am înțeles că suntem martorii destinelor unor oameni pe care îi iubim dincolo de cuvinte, însă suntem doar martori.

Fiecare ființă cu destinul ei. Venim separați, însă venim dintr-un întreg. În meditație, fac conexiunea cu întregul. Când faci conexiunea cu întregul, se schimbă narațiunea situației”, a declarat Nadine, potrivit viva.ro.

Tags: