Dramă totală! Celebrul Costin Mărculescu, găsit mort în casă! Ce s-a întâmplat

11 iun. 2020
Dramă totală! Celebrul Costin Mărculescu, găsit mort în casă! Ce s-a întâmplat

Veste extrem de tristă. Celebrul Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în propria casă. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de mai multe zile și se pare că cel care a tras semnalul de alarmă a fost câinele acestuia care lătra necontenit de trei zile.

„Costin Marculescu a decedat. Alarma a fost dată de cățelul lui care de 3 zile lătra într-una. Dumnezeu să-l ierte”, a scris consilierul Tudor Tim Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Mai multe surse au precizat pentru VoxBiz că acesta ar fi decedat din cauza unor probleme cardiace. El nu mai răspunsese nici la ușă, nici pe rețelele de socializare, ceea ce era foarte neobișnuit întrucât actorul era un om destul de activ. Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani peste câteva zile.

Cine a fost Costin Mărculescu

Acesta era născut pe 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat in televiziune câna avea doar 15 ani, î anul 1984, ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu etc.

A absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre sustinand peste 2000 de spectacole in tara si in strainatate jucand impreuna cu mai multi actori ca Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.

A pus bazele la 30 Mai 1999 Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.