Dramă totală în cazul Caracal! Ce s-a descoperit în gropile adânci de trei metri

gheorghe dinca

A trecut mai bine de o lună de când anchetatorii verifică în detaliu întreaga proprietate a lui Gheorghe Dincă, o suprafață de aproape 3.000 de metri pătrați. Un scanner imens, folosit de arheologi și geodezi, a fost adus special de la București pentru a putea fi analizată fiecare palmă de pământ.

Detectorul a indicat 37 de locuri în care structura pământului a fost răscolită probabil de Gheorghe Dincă și i-a obligat pe criminaliști să sape tot atâtea gropi, unele mici, însă altele cu diametrul de câțiva metri și adânci de până la 6 metri. Criminaliştii vor finaliza în cursul zilei de joi, cercetările în curtea și locuința lui Gheorghe Dincă.

Ancheta însă este departe de final, mai ales că anchetatorii au descoperit noi fragmente osoase care ar putea schimba tot ce se cunoaște în prezent despre crimele comise de Dincă. Unele dintre acestea se aflau într-o groapă cimentată adâncă de aproape 3 metri, conform Digi24. O parte dintre cele găsite miercuri se pare că ar fi proveniență animală. Însă abia acum urmează expertiza detaliată.

Ce urmează în cazul Carcal

Așadar oasele vor fi analizate de specialiștii de la INML care urmează să stabilească clar dacă acestea provin de la un om sau sunt de natură animală. În plus, criminaliștii au delimitat noi zone în curtea lui Gheorghe Dinca, zone unde aparatul de scanat a detectat noi posibile probe, așa că și acolo vor urma săpături.

De asemenea atât procurorul de caz, cât şi procurorul care s-a ocupat de dosarul Luizei vor fi audiați. Căutările pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, mecanicul auto care s-a declarat călăul Luizei și Alexandrei, ating zilele acestea ultima fază. Probabil, nu va mai dura foarte mult până când procurorii vor putea furniza informațiile pe care le așteaptă o țară întreagă.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt în continuare date dispărute, deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe ambele fete. Părinții Alexandrei au refuzat certificatul de deces emis inițial de INML. Și moartea Luizei fusese confirmată tot din surse INML, dar ulterior procurorii au transmis că nu au date certe în acest sens.

 

Revista Presei