Dramă totală la Kanal D! Ce s-a întâmplat în emisiunea Survivor de luni seara

Survivor Romania (8)

Emisiunea Survivor, care seamănă izbitor cu Exatlon a început în forță la Kanal D. Audiențele sunt foarte bune, iar după o săptămână de concurs cele două echipe care se confruntă au ajuns la un echilibru aproape perfect.

Dacă la început Războinicii câștigau duel după duel în fața unor Faimoși demoralizați, iată că lucrurile s-au schimbat radical după ce au fost efectuate schimbări în cele două echipe. Faimoșii l-au pierdut pe Augustin Viziru accidentat și pe Cristina Șișcanu, eliminată din concurs de către public, după ce anterior fusese nominalizată de colegi. Aceasta destabiliza mult echipa, având permanent o stare de nervozitate și fiine mereu iritată.

Raul Cormos și Ghiță Balmuș au venit în echipa roșie și practic totul s-a schimbat în bine, deorece aceștia s-au dovedit a fi cei mai puternici concurenți. La Războinici a venit Cornel Chirică, el fiind cumva una dintre verigile mai slabe de la Războinici.

Ei bine, prin acele trei veniri, cele două echipe s-au echilibrat, iar Faimoșii au reușit să câștige două jocuri consecutiv, cu 10-9, respectiv 10-8. Duelul de luni a fost unul dramatic. Deși au condus cu 9-5, Faimoșii au început să piardă punct după punct, până când scorul a ajuns la 9-8.

Din fericire, Raul Cormos s-a concentrat foarte bine la final și a adus punctul victoriei.

Cine sunt cei trei noi concurenți de la Survivor

„Numele meu este Raul Cormoș și am 24 de ani. O să fac parte din echipa Faimoșilor. Sunt foarte motivat să ajung cât mai departe în această competiție”, a declarat noul Faimos la intrarea în concurs, de profesie antrenor de fitness.

„Mă numesc Ghiță Balmuș, am 27 de ani și sunt din București. Nu îmi este teamă să-mi împing limitele, însă orice se poate întâmpla în aceste condiții’, a spus și baschetbalistul.

„Mă numesc Cornel Chirică, am 27 de ani și voi face parte din echipa Războinicilor. Mă simt pregătit și abia aștept să intru pe traseu, voi da tot ce am mai bun din mine”, a adăugat și noul Războinic.

Revista Presei