Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

După ce a pozat în chiloți a ajuns direct în una dintre cele mai importante funcții în stat! Ce job a avut înainte bomba sexy numită de premier

  1. Home/
  2. Politică/

Județul Neamț este unul deosebit de prolific când vine vorba despre numiri controversate în cele mai importante funcții  în stat. Încă de la investirea Guvernului Grindeanu s-a dat startul zdrobirii apararatului administrativ central.

Andreea Arcan este tânără, frumoasă și nu are deloc experiență în administrație publică. De fapt nu are experiență în câmpul muncii în general. Dar nici nu-i trebuie pentru că trăiește în România, iar mama ei este senator PSD. Emilia Arcan a dorit probabil să-și consoleze fiica după ce aceasta nu a reușit să treacă de preselecțiile Kanal D pentru a prezenta meteo, nici după ce a defilat în sutien și chiloți în primă stradă pentru a prezenta. Cu toate acestea, Andreea Arcan a rămas tot fără ocupație. Însă premierul Grindeanu i-a găsit imediat loc în sistemul public și a numit-o nu orice, ci vicepreședinte în cadrul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), funcție cu rang de secretar de stat. În traducere este șefa funcționarilor publici pe întreaga țară.

Vezi și Imagini pe care Gabriela Cristea le vrea jos de pe internet! Complet goală, în ipostaze incendiare

Premierul Dăncilă mai numește o bombă sexy din Neamț

Pas cu pas, toți cei care au ocupat funcții importante în guvernul condus de Mihai Tudose sunt înlocuiți cu persoane apropiate de liderul PSD, Liviu Dragnea. Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, proaspăt eliberat din închisoare, este unul dintre oamenii de bază ai președintelui social democrat, ceea ce înseamnă că propunerile lui sunt acceptat cu ușurință de cei care se află astăzi la butoanele guvernamentale.

Astfel a ajuns Oana Gianina Bulai, să fie numită consilier de stat în Guvernul Dăncilă. În trecut, aceasta a fost consiliera personală a lui Arsene, dar și administrator public la Consiliul Județean Neamț. Conform presei locale, ea a fost până în 2012 consilier local în echipa de dreapta (PDL), a primarului Laurenţiu Leoreanu şi manager la Topall TV. Din 2013, s-a declarat co-proprietar la Rom TV.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, a fost trimis în judecată de procurorii DNA Bacău, pentru două fapte de trafic de influență. Anchetatorii îl acuză că ar fi primit 100.000 de euro de la Gheorghe Ștefan, spunând că poate interveni la Horia Georgescu, atunci președintele Agenţiei Naţionale de Integritate, pentru a fi găsit în incompatibilitate Culiță Tărâță. Ionel Arsene a fost eliberat pe 28 februarie de Curtea de Apel Bacău. Magistrații au decis ca politicanul să fie pus în libertate „de îndată” și să fie cercetat sub control judiciar.

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook