E de necrezut! Unde a lucrat Mihaela Rădulescu înainte să apară la TV

13-vedete-central-mihaela-radulescu

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai de succes femei din România. Frumoasa moldoveancă a reușit să avanseze în carieră deși, la început, nu i-a fost tocmai ușor.

Vedeta a început patru facultăți dar nu a finalizat niciuna. A făcut trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport, doi ani de Fifologie, unul de psihologie și alți trei de regie la Universitatea Hyperion. Mai exact, diva de la Monaco are studii medii.

Înainte de a deveni faimoasă, Mihaela a lucrat în domenii la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Primul ei job a fost cel de șofer de taxi, instructor de gimnastică aerobică și a fost secretara primului purtător de cuvânt al guvernului de după Revoluţie şi şefă de cabinet în Senat. Mihaela a mai fost și director la Festivalul Dakino.

Numele său adevărat

Inainte să se căsătorească, pentru prima dată, cu Bogdan Rădulescu, numele de familie al acesteia a fost Țiganu. După divorț, vedeta a rămas cu numele fostului soț.

Cel care a făcut-o ceea ce este astăzi a fost Dan Chișu, care a lansat-o în lumea televiziunii și a transformat-o într-o vedetă de mare succes.

Vedeta a mai fost căsătorită cu Ștefan Bănică și Elan Schwartzenberg. În prezent, Mihaela are o relație de aproape șase ani cu  Felix Baumgartner. Mihaela și Felix s-au îndrăgostit după ce vedeta i-a luat un interviu. În trecut, artista a mai avut o relație cu Dani Oțil, vedeta Antenei 1. Acesta a suferit foarte mult în urma despărțirii.

Revista Presei