Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

EBA însărcinată! Cine este fericitul viitor tătic și ce reacție a avut aceasta când s-a aflat

Elena Băsescu pare să fi trecut peste eșecul din prima căsnicie cu Bogdan Ionescu. Cei doi au împreună doi copii și au decis să divorțeze tocmai de dragul lor pentru că nu se mai înțelegeau și nu doreau ca micuții să se dezvolte într-un mediu toxic. Syda s-a consolat destul de rapid în brațele fotomodelului Maria Grigoriu, iar frumoasa fiică a fostului președinte și-a găsit și ea jumătatea.

Cătălin Tomată este cu 10 ani mai tânăr decât ea și deține un local de lux din Capitală. La finalul anului trecut, el și EBA s-au afișat oficial împreună în Nuba, un club de fițe din zona Herăstrău. De atunci, sunt nedespărțiți, iar relația pare una extrem de serioasă și stabilă.

În acest context, jurnaliștii de la CanCan susțin că au primit informații că Elena Băsescu ar fi însărcinată cu noul iubit și că este pregătită să aducă pe lume un al treilea copil. Sofia Anais și Traian sunt cei doi micuți din prima căsnicie cu Bogdan Ionescu, de care tânăra mămică nu se desparte nicio clipă.

Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. 😂
În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.
Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.
Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu“, a scris EBA pe facebook, lăsând să se înțeleagă că va avea un copil cu noul ei iubit.

Advertisement

În prezent, Elena Băsescu lucrează la Camera de Comerț și Industrie, unde încasează lunar un salariu modest pentru pretențiile ei, 3.000 de lei. Însă de apreciat faptul că aceasta este foarte conștiincioasă la locul de muncă și nu lipsește niciodată nejustificat. În trecut ea a fost europarlamentar, unde încasa cu mult mai mulți bani.

Poate te interesează și…

Efect neașteptat! Ce s-a întâmplat cu părul unei americance după ce și-a spălat părul cu Coca Cola

EXCLUSIV! Dezvăluiri de culise despre Diana Dumitrescu! Ce spun colegii de facultate despre ea

Germania lovește puternic în România! Decizia anunțată de ministrul neamț de Finanțe

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție