Ed Sheeran a anunțat că se retrage din muzică! Motivul i-a șocat pe toți fanii! Reacții în lanț

28 aug. 2019
Ed Sheeran a anunțat că se retrage din muzică! Motivul i-a șocat pe toți fanii! Reacții în lanț

Ed Sheeran este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din lume și acest lucru o arată zecile de milioane de fani pe care îi are peste tot. A câștigat cam toate premiile posibile din muzică, dar și extrem de mulți bani. Acum a anunțat că vrea să se retragă… temporar, se pare și speră toți cei care-i iubesc muzica.

„Așa cum știți sau nu știți, mă aflu în turneul Divide de peste doi ani, iar acesta este ultimul concert. Este ceva dulce-amărui la el. Iubesc că vă aflați aici și că încheiem totul la Ipswich. Acesta este ultimul meu concert pentru probabil 18 luni. Am cântat în toată lumea. Se simte, într-un mod ciudat, ca și cum te desparți de o iubită cu care ai o relație de ani de zile”, a spus Ed Sheeran, pe scenă.

Fanii au fost nemulțumiți de anunțul artistului și l-au rugat să revină asupra deciziei.

Câți bani a încasat Ed Sheeran în doar un an

Cântărețul a declarat că dorește să petreacă mai mult timp cu soția sa, Cherry pe care a neglijat-o în ultima perioadă pentru că s-a dedicat complet muzicii. Probabil că și sutele de milioane de dolari câștigate îl motivează să ia o pauză.

Conform Pollstar, Ed Sheeran a vândut peste 4,8 milioane de bilete pentru concertele sale susţinute pe stadioane doar în anul 2018. Turneul său, „Devide“, a inclus 53 de oraşe, în care a susţinut 94 de spectacole. De pe urma lor, cântăreţul britanic a înregistrat încasări de 378 de milioane de euro, potrivit Adevărul.

Ed Sheeran este unul dintre puţinii artişti care au cântat cu casa închisă pe stadionul Wembley din Londra, care are o capacitate de 90.000 de locuri. Autorul piesei „Shape Of You“ şi-a doborât cu acest prilej inclusiv propriul record stabilit între 2014 şi 2015, când a atins vânzări de 131 de milioane de euro.