Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

Efect total neașteptat! Ce s-a întâmplat cu părul Siennei Miller după ce și-a aplicat ketchup pe el

  1. Home/
  2. Externe/

Sienna Miller este una dintre actrițele care au atins deja culmile succesului la Hollywood. Frumusețea ei a ajutat-o mult în carieră, de altfel ea activând mult timp și ca fotomodel, dar și ca designer vestimentar. Ajunsă la 36 de ani, se preocupă în continuare foarte multe de imaginea ei și vrea ca de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor să arate impecabil.

Doar că uneori mai au loc și accidente. Într-o zi s-a hotărât să-și aplice singură vopsea de păr, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul catastrofal. Efectiv nu se mai recunoștea în oglindă. Avea o nuanță de verde în păr de care își dorea să scape urgent. În acest context, actrița a apelat la masca de păr cu ketchup, scrie BrightSide. Rețeta completă a tratamentului de păr pentru înlăturarea nuanțelor de verde din păr este una foarte simplă.

Se iau câteva linguri de ketchup, se aplică atent pe lungimea firului de păr, după care se învelește părul în folie de plastic. Apoi se lasă așa timp de 30 de minute, după care se clătește cu apă caldă și șampon.
Pentru că roșul neutralizează verdele, în mai puțin de o oră părul Siennei arăta ca la început.

Vezi și Arafat declanșează panică națională! Tinerii și copiii vizați! ”Sunt noile aparate ale morții”

Dacă-ți speli părul cu Coca Cola…

Ellie este o tânără americancă pasionată de tot ceea ce ține de frumusețe. Acesteia îi place să experimenteze tot felul de trucuri prin care să-și pună în valoare calitățile native. În urmă cu aproximativ doi ani s-a hotărât să testeze efectele Coca Cola asupra părului.

Se știe că această băutură carbogazoasă conține o cantitate destul de mare de acid fosforic, motiv pentru care are un nivel de pH mai mic decât șampoanele obișnuite. Acest lucru ar putea avea un efect pozitiv asupra părului, iar Ellie a vrut să vadă ce rezultate obține.

Așa că a luat două sticle de Coca Cola, și le-a turnat în cap, și-a îmbibat bine părul în lichid, iar apoi a mers la duș să-l clătească. L-a lăsat să se usuce și a constatat că textura părului este schimbată. Se simte mai greu și a căpătat și onduleuri. Ellie s-a declarat încântată de ceea ce a constat și a spus că va repeta experiența pentru că în mod cert părul poate fi coafat mai ușor și mai interesant, decât atunci când utilizează șampoane obișnuite.

Totuși alți internauți care au încercat tratamentul cu Coca Cola s-au declarat sceptici și se tem că o utilizare pe termen lung a acestui truc le-ar putea deteriora părul. Mai mult decât atât, aceștia au concluzionat că textura părului se schimbă într-adevăr, însă recomandă utilizarea șamponului la scurt timp după tratamentul inedit cu băutura răcoritoare.

Vezi și Frații Dedeman cuceresc România! Ce lovitură de proporții au reușit

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook