Efectele miraculoase ale castanelor. Fac minuni în organism: cum trebuie, însă preparate și consumate. Gustul este divin

de: Ana Toma
13 nov. 2020
Efectele miraculoase ale castanelor. Fac minuni în organism: cum trebuie, însă preparate și consumate. Gustul este divin
Photo by Markus Spiske on Unsplash

În perioada toamnei, un fruct e la mare căutare, iar beneficiile lui sunt uimitoare atunci când știi cum să îl consumi. Nutriționistul Mihaela Bilic prezintă beneficiile neștiute ale fructului care poate fi găsit peste tot în această perioadă.

Toată lumea a văzut probabil castane, sau a auzit despre ele, însă puțini știu beneficiile reale ale acestora. Mihaela Bilic susține că acest fruct conține mai bine de 50% apă și nu are grăsime mai deloc. De asemenea, castanele sunt bogate în vitamine și hrănesc bacteriile benefice din colon.

Gustul este și el unul special. Castanele sunt delicioase atunci când sunt preparate cu grijă, la cuptor.

”Recunosc că nu am mâncat până acum castane coapte…și rău am făcut! Am fost cucerită pe loc de gustul lor complex, un amestec de aromă de pădure, cu frunze de toamnă și nuci bine coapte