Efectul minune al bicarbonatului de sodiu asupra unghiilor! Cum îl folosești pentru ca acestea să strălucească și să scapi de orice probleme

de: Ana Toma
04 nov. 2020
Efectul minune al bicarbonatului de sodiu asupra unghiilor! Cum îl folosești pentru ca acestea să strălucească și să scapi de orice probleme

Dacă te confrunți cu unghii galbene, sau cu pete pe unghii, acest fruct este remediul natural care te poate salva. Folosit în mod corespunzător este un adevărat aliat pentru un aspect îngrijit și sănătos al unghiilor tale. 

În cazul în care nu știai, lămia are efecte extraordinare asupra unghiilor tale. Sucul de lămâie poate îndepărta petele de pe unghiile tale atunci când este folosit corect. Acest efect se datorează acidului citric, care are proprietatea de a îndepărta petele de pe unghii în doar câteva minute.

Tot ce trebuie să faci este să tai o lămâie și să bagi unghiile înăuntru pentru câteva minute. Rezultatul va fi uimitor.

Un alt remediu minune pentru unghii galbene este bicarbonatul de sodiu. Se amestecă 3-4 linguri de bicarbonat de sodiu cu apă cât să se formeze o pastă. Ține unghiile în această pastă timp de câteva minute și vei vedea rezultatul mai repede decât te aștepți.

Cum poți avea unghii mai sănătoase 

În cazul în care nu ai aproape bicarbonatul de sodiu, poți apela la apa oxigenată. Totuși spre deosebire de bicarbonat, în cazul apei oxigenate, rezultatele nu vor fi vizibile imediat, ci doar după mai multe utilizări în decurs de câteva zile. Tot ce trebuie să faci este să îți ții unghiile înmuiate în apă oxigenată timp de cinci minute, curățându-le apoi cu o perie.

Un lucru important știut pentru a avea unghii sănătoase este folosirea unei baze protectoare. Chiar dacă pare greu de crezut, ea are un rol extrem de important atunci când îți facii unghiile des. În cazul în care nu știai, baza pentru unghii împiedica acţiunea substanţelor chimice conţinute de lacul de unghii.