El este complicele lui Gheorghe Dincă! Răsturnare totală de situație la Caracal!

Răsturnare totală de situație la Caraca. DIICOT a anunțat astăzi că a reținut un complice al presupusului criminal Gheorghe Dincă. Bărbatul este acuzat că împreună cu Dincă a violat-o pe Luiza Melencu.

Giorgiana Hosu, adjunctul al DIICOT, a anunțat că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă.

„Aş dori să fac o subliniere foarte importantă pentru a evita speculaţiile şi anume că acesta nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nicio conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT.

De asemenea, până în acest moment, nu există niciun indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participaţie la comiterea infracţiunilor reţinute deja în sarcina lui Gheorghe Dincă”, a declarat Georgiana Hosu.

Au violat-o amândoi

Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Inculpatul a intrat în atenția DIICOT de la preluarea cauzei de structura centrală. În acest moment este confirmat că au fost administrate probe suficiente pentru a formula acuzații oficiale față de acesta.

I-a cerut voie s-o violeze și el

La 14 apr 2019, în jurul orelor 12:00 după ce Dincă a răpit-o pe Luiza Melencu ce aștepta la ocazie în orașul Caracal, a transporat-o la domiciliu în scopul explatării sexuale. Dincă a fost surprins atunci de bărbatul reținut astăzi.

Complicele ajuns și a văzut victima. Inculpatul făcea parte din anturajul lui Dinca – folosit la diferite munci. La explicațiile lui Dinca, care i-a povestit că a adus-o pentru relații sexuale, inculpatul i-a solicitat să îi permită și lui întreținerea de relații sexuale cu Luiza.

Pentru a-și ascunde faptele în continuare, Dincă a fost de acord.

Revista Presei