Elena Băsescu candidează din nou! Pentru ce funcție politică se pregătește aceasta, de fapt

elena basescu

După ce a făcut senzație la Pro Tv, în cadrul emisiunii Masked Singer, aducând show-ul pe locul 1 în audiențe, Elena Băsescu a anunțat că revine în politică. Aceasta va candida pentru o funcție de deputat în cadrul PMP și probabil va fi și lider de grup. Un gest firesc, dacă luăm în calcul faptul că Partidul Mișcării Populare există doar datorită imaginii lui Traian Băsescu.

Elena Băsescu a mai candidat în trecut pentru un post de eurodeputat, dar atunci chiar dacă era susținută de PDL, pe buletinul de vot figura ca independentă. Acum lucrurile s-au schimbat. Pentru PMP numele Băsescu este un atu, așa că fiica fostului președinte a decis să intre din nou în lupta politică și să ducă mai departe moștenirea valoroasă de tatăl său în politică.

Mesajul Elenei Băsescu

„Am acceptat propunerea onorantă a preşedintelui PMP, Eugen Tomac, şi a preşedintelui filialei judeţene Constanţa, Claudiu Palaz, de a deschide lista pentru Camera Deputaţilor din acest judeţ la alegerile parlamentare din decembrie.
Cred că pot pune în valoare atât experienţa acumulată în Parlamentul European în perioada 2009 – 2014, cât şi lucrurile pe care le-am învăţat din postura de mamă care îşi creşte singură cei trei copii.

Dacă locuitorii judeţului #Constanţa îmi vor acorda încrederea lor, în Parlamentul României, voi promova un pachet legislativ pentru rezolvarea (măcar parţială) a problemei natalităţii şi pentru sprijinirea familiilor monoparentale.
Sunt convinsă că #PMP îşi va atinge obiectivul la alegerile parlamentare şi va deveni a treia forţă politică a ţării.
Doamne, ajută!”, a scris EBA pe facebook.

Elena Băsescu a făcut senzație la Pro Tv

EBA a interepretat mai multe melodii în emisiunea Masked Sincer, ascunsă sub costumul unui Unicorn. Și juriul și publicul au fost impresionați. Codin Maticiuc, unul dintre cei patru detectivi a ghicit că fosta lui colefă de școală se acunde sub mască, iar în momentul în care aceasta și-a arătat identitatea toți jurații au aplaudat în picioare.

„A fost o propunere șocantă, m-au ademenit cu costumul. N-am crezut că pot să cânt vreodată. Am ieșit din zona mea de confort. Nu puteam să cânt o strofă dintr-o piesă…”, a spus Elena Băsescu la Pro TV.

Revista Presei