Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Elena Băsescu spune în sfârșit adevărul! Care a fost motivul real pentru care a divorțat de Syda

  1. Home/
  2. Politică/

Fostul eurodeputat PDL, Elena Băsescu, este însărcinată pentru a treia oară, de data aceasta cu noul ei iubit cu 12 ani mai tânăr, Cătălin. În trecut, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda. Cei doi au anunțat că divorțează fără să ofere explicații opiniei publice. Acum ambii și-au refăcut viața.

Syda are o relația cu fotomodelul Maria Grigoriu de câteva luni și pare foarte fericit alături de aceasta. El a mai fost văzut și în compania altor femei frumoase, însă nu și-a asumat public apropierea de ele, așa cum s-a întâmplat cu actuala iubită. Maria este fosta iubită a lui Alexandru Nanu, cu care ar fi trebuit să se căsătorească. Acesta este unul dintre patronii faimosului club de fițe, Nuba și totodată fiul primarului de la Cornu, localitate unde au vile mulți politicieni PSD.

În ceea ce o privește pe EBA, aceasta a infirmat, de mai multe ori, că între ea și primul său soț, Bogdan Ionescu, ar fi probleme! A infirmat până a ajuns la divorț de tatăl celor doi copii ai săi. Apoi, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a spus că nu are nicio relație. Asta, până când a fost fotografiată însărcinată cu Cătălin Tomata, un tânăr de 25 de ani, cu 12 ani mai mic decât EBA.

Fosta eurodeputată a ajuns la momentul destăinuirilor și recunoaște în sfârșit  motivele pentru care a divorțat. “Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri” a declarat Elena Băsescu pentru revista Viva.

Poate te interesează și…

Rareș Bogdan, dat dispărut de la Realitatea! Ce decizie a luat jurnalistul

Vă mai amintiți de călugărul de la Tanacu? Ce face astăzi și ce s-a ales de cei care l-au condamnat

Psihiatrul și neurologul Dulcan: “Un stres, o furie, o mânie de cinci minute poate să blocheze celulele sistemului imunitar aproape până la cinci-şase ore!”

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook