Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Elena Gibson balet și acrobație Românii au talent VIDEO la 42 de ani!

  1. Home/
  2. Entertainment/

Elena Gibson a urcat pe scena Românii au talent cu un număr de balet și acrobație.

Elena Gibson „Am plecat de mică în România. Am trăit în Cananda, Germania și Londra, acolo unde m-a purtat dansul. A fost greu pentru familia mea să fie departe de mine. Bunica a fost foarte fericită când am venit să o văd și m-a întrebat de ce nu rămân. Sper ca bunica mea să fie mândră și mai traiasca putin.”

Balerina care a dansat la bară la Românii au Talent, are o poveste de viață uluitoare. Elena Gibson s-a apucat de dans la vârsta de 6 ani, urmând modelul mamei ei, care a fost balerină. Familia ei a plecat din România în 1990 în căutarea unui trai mai bun și s-a stabilit în Italia. Elena a primit o bursă la National Ballet of Canada School și a plecat singură peste Ocean. Din păcate, în anul 2000, pe când dansa în Germania, a suferit un accident de mașină care i-a curmat cariera de balerină, însă nu s-a lăsat descurajată și a urmat cursurile unei școli de circ.

A urmat o perioadă dificilă, iar Elena Gibson s-a mutat la Londra, unde a urmat cursurile unei școli de circ, și și-a creat propriul stil și propriile numere. „M-am îndrăgostit de ideea de a combina dansul la bară cu baletul și astfel s-au născut câteva spectacole de-ale mele. Inspirată de Natalie Portman, din filmul Black Swan, am creat numărul cu lebăda neagră, pentru care am primit recenzii foarte bune”, a spus concurenta.

Ioana