Elena Ionescu sau Iancu Sterp? Cine va câștiga Survivor România

survivor romania

S-a intrat în linie dreaptă și doar puțin timp ne mai desparte până la finalul emisiunii Survivor România. Jocul de sâmbătă seara a fost pierdut la limită de Războinici, iar Faimoșii au putut sta liniștiți la consiliu.

Echipa albastră a fost nevoită să voteze un nou membru spre eliminare, iar cel care este la un pas să iasă din competiție este Andrei Ciobanu. Acesta a primit trei voturi, în timp ce Lola doar două. Curios este că cei doi sunt de departe cei mai sportivi rămași din competiție, după plecarea Karinei.

Cine are cele mai multe voturi

Practic Războinicii au fost mult mai lipsiți de fair play comparativ cu Faimoșii, care în ultima perioadă au făcut nominalizările în funcție de valoarea competitorilor.

Conform surselor VoxBiz, în acest moment, cele mai multe voturi din partea publicului le-au avea Elena Ionescu și Iancu Sterp. Dacă se va juca în continuare în funcție de preferințele publicului, atunci sunt șanse imense ca Iancu să fie Survivor.

Acesta este fratele celebrului cântăreț, Culiță Sterp și în trecut a fost concurent la Puterea dragostei, emisiune moderată de Andreea Mantea și difuzată pe Kanal D.

Revista Presei