Elena Ionescu, umiltă crunt de fostul soț! Acesta a spus motivul real pentru care a divorțat de câștigătoarea de la Survivor România

23 iul. 2020
Elena Ionescu, umiltă crunt de fostul soț! Acesta a spus motivul real pentru care a divorțat de câștigătoarea de la Survivor România

Popularitatea Elenei Ionescu a crescut foarte mult după apariția ei în emisiunea Survivor România, pe care a și câștigat-o de altfel. Aceasta s-a plâns că soțul ei a ales să se despartă de ea pentru o altă femeie și că la baza divorțului ar fi stat de fapt infidelitatea lui.

Dragoș Stanciu a rupt tăcerea și și-a umilit practic fosta parteneră, negând toate acuzațiile lansate de aceasta.

“Având în vedere toate acuzele ce au fost aduse la adresa mea de către Elena, am decis să clarific situația în fapt. Adevărul este că, în prezent, eu îmi petrec fiecare weekend împreună cu fiul meu, Răzvan, așa cum am hotărât împreună cu Elena în momentul semnării contractului de divorț și custodie.

Pe perioada celor șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am fost prezent în viața fiului meu, atât în weekend, cât și în timpul săptămânii, respectiv, orele noastre de întâlnire au fost și sunt 11-20, dovada fiind story-urile pe care eu le-am postat alături de Răzvănel. În tot acest timp, mi-a fost restricționat accesul la contul celui mic de către Elena, ca toate cele spuse de ea să fie «fondate» pe absența mea”, a spus fostul soț al Elenei Ionescu pentru Cancan.ro.

De ce au divorțat Elena Ionescu și fostul soț

“La baza divorțului au fost nenumărate alte motive, nicidecum infidelitatea mea și cele declarate de Elena. Cât despre contribuțiile mele financiare din perioda căsniciei, țin să contrazic incriminarea adusă asupra mea, dimpotrivă, la începutul relației noastre, am renunțat la toate joburile din acel moment, luând decizia, împreună cu Elena, de a începe o afacere, fără succes de altfel.

În ziua cu cele mai multe noi infectări, artiştii chemaţi de Primăria Sectorului 5 la un concert în parc s-au pupat cu fanii Țin să precizez că, pe toată perioada căsniciei, am fost prezent la toate evenimentele la care Elena a luat parte – concerte, emisiuni. Acest lucru reflectând, fără să fie nevoie să mai precizez, că am decis să fiu lângă ea pe perioada sarcinii, ajutând-o și dedicându-i timpul meu 100%.  Ca, mai târziu, să fiu acuzat într-o emisiune televizată că am profitat în vreun sens de Elena”, a mai Dragoș pentru sursa citată.

Elena Ionescu a spus și ea public că soțul său a înșelat-o de fapt cu o fostă iubită, cu care are o relație și acum.

“Da, şi-a asumat, dar din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical decât să fie mai târziu şi mult mai greu”, a spus artista.