Elena Udrea, așa cum nu ai mai văzut-o! Lux și opulență pentru fostul ministru: Lumea s-a crucit când a văzut-o

20 ian. 2020
Elena Udrea, așa cum nu ai mai văzut-o! Lux și opulență pentru fostul ministru: Lumea s-a crucit când a văzut-o
Dana Budeanu a fost nașa fetiței Elenei Udrea

Elena Udrea continuă să uimească la fiecare apariție chiar dacă nu se mai află în politică. De data aceasta, fosta blondă de la Cotroceni a atras toate privirile la ultima sa apariție. Așa cum nu ai mai văzut-o! A emanat lux și opulență. Lumea s-a crucit când a văzut-o.

Elena Udrea, imagini care-ți taie respirația

Elena Udrea ne oferă noi imagini care ne taie respirația. Fostului ministru al Turismului se pare că-i merge bine pentru moment, deși așteaptă verdictul în mai multe dosare grele care ar putea să o ducă la pușcărie.

Încă de pe vremea când ocupa funcția de ministru, Elena Udrea a fost văzută, de fiecare dată când ieșea în public, îmbrăcată în haine de lux și cu genți de câteva mii de euro. Nici acum lucrurile nu s-au schimbat. Te-ai aștepta să o vezi elegantă la un eveniment momden, sau întâlnire de partid, dar aceasta a fost surprinsă în acest fel la piață.

Totul s-a întâmplat la o piață din Nordul Capitalei. Se pare că aici s-a dus să cumpere portocale şi alte fructe, dar nu oricum, ci îmbrăcată în hăină de blană, încălţări cu toc şi accesorizată cu geantă Hermes Birkin.

Elena Udrea a fugit, la un moment dat, a fugit în Costa Rica pentru a scăpa de condamnarea de 6 ani şi jumătate în dosarul ”Gala Bute”. Fostul ministru al Dezvoltării a primit 6 ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, dar executarea pedepsei a fost suspendată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Acum s-a stabilit împreună cu micuţa Eva Maria şi cu mama sa, Maria Veliceasa, în casa din Corbeanca deţinută de iubitul ei.

De curând, Elena Udrea a postat pe contul personal de Facebook un mesaj în care precizează că i-a spus prima poveste copilului ei.