Elena Udrea, cu ochii în lacrimi! Dezvăluiri fără precedent ale blondei: Ce probleme are fostul ministru

elena udrea

Elena Udrea, cu ochii în lacrimi! Fosta blondă de la Cotroceni a făcut dezvăluiri fără precedent. Udrea și-a deschis sufletul și a devoalat toate problemele prin care trece.

Elena Udrea a făcut mărturisiri emoționante în direct, alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov și de fiica lor, Eva.

Elena Udrea, cu ochii în lacrimi

Fostul ministru al Turismului a anunțat că viața i s-a schimbat radical după ce a născut. De când a devenit mămică, plânge foarte des.

Anii au trecut, dar Udrea pare că nu a îmbătrânit deloc. Asta s-a văzut și la Kanal D, în cadrul emisiunii Teo Show. Blonda a apărut într-o rochie roșie, în ton cu cea purtată de fetița ei, micuța Eva. „Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar nașterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl crești tu, când e acolo și vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăiești asta nu poți înțelege”, a declarat Elena Udrea la Teo Show.

Elena Udrea recunoște că stă mai tot timpul cu ochii pe cea mică. În timp ce Udrea a spus că încearcă să fie o mamă cât mai bună pentru Eva, iubitul ei, Adrian Alexandrov, a dezvăluit că este un tată permisiv, dar că peste ani îl va chestiona serios pe cel care va dori să îi scoată fiica în oraș. „Eu credeam că pot fi polițistul rău și Elena cel bun, dar lucrurile s-au mai schimbat după ce s-a născut fetița. Sunt destul de permisiv ca tată. Când va crește, cred că se vor schimba lucrurile. Îi voi ține interviuri cu eligibilul atunci când cineva va dori să scoată fata în oraș”, a declarat Adrian Alexandrov.

Revista Presei