Elena Udrea e terminată! Vestea care a doborât-o: Mărturii din infern

elena udrea

Probleme imense pentru fostul ministru al Turismului. Elena Udrea a primit o veste extrem de proastă. Sunt mărturii din infern ale unei apropiate a acesteia.

Elena Udrea e terminată

Coșmarul numit coronavirus a lovit-o și pe Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni are un apropiat stabilit chiar într-unul dintre locurile care au fost lovite de virusul ucigaș.

Este vorba despre soacra blondei, Anișoara Alexandrov, mama lui Adrian Alexandrov. Femeia este izolată în Italia de coronavirus, într-un oraș din nordul țării, care este și cea mai afectată regiune de COVID-19.

Italia trece prin clipe extrem de grele. Bilanțul actualizat de autoritățile italiene este unul horror. 11 morți, după ce marți au mai murit patru persoane, 320 de oameni fiind infectați cu noul COVID-19. Italia devine astfel a treia cea mai afectată țară din lume, după China și Coreea de Sud.

Ambasada României de la Roma este extrem de îngrijorată de situație. „Am avut o discuție cu colegii de la consulatele generale din Milano, Torino, Bologna și Trieste și mi-au reconfirmat că starea de spirit a românilor e bună.

Oamenii sunt raționali, au înțeles că măsurile luate sunt în interesul lor și că pentru a se controla propagarea contaminării trebuie să urmeze ce soliticită autoritățile italiene.

Mai apar uneori și stări care exprimă o agitație a unor compatrioți. Nu le putem generaliza și nici nu putem să încurajăm așa numita inginerie a zvonisticii”, explică George Bologan, ambasadorul României în Italia.

„Până în acest moment, nu avem informații că ar fi vreun cetățean român suspect”, completează oficialul.

Și mama lui Adrian Alexandrov se află printre românii blocați din zonă. Anișoara Alexandrov, mama logodnicului Elenei Udrea, muncește de mulți ani în Italia.

„Eu lucrez mereu și ies afară puțin, doar când am nevoie. Nu m-a afectat, noi avem ce ne trebuie”, a declarat mama lui Adrian Alexandrov, pentru wowbiz.ro.

Citește și:

Revista Presei