Elena Udrea revine cu o nouă serie de blesteme: „Să dea Dumnezeu…”. Cine a supărat-o de data aceasta

de: Ana Toma
16 apr. 2021
Elena Udrea revine cu o nouă serie de blesteme:
Elena Udrea

Elena Udrea trece la amenințări concrete. Fostul ministru nu mai crede în respectarea legii și anunță ”blesteme” pentru toți cei vinovați pentru situația în care a fost adusă de luni de zile. 

Elena Udrea a rememorat întâmplările care au avut loc în perioada în care se afla în Costa Rica. Fostul ministru al Turismului este de părere că au avut loc nenumărate abuzuri, iar legea nu a fost deloc respectată.

Cu alte cuvinte, aceasta mărturisește că nu trebuie să fie arestată de nicio culoare în Costa Rica, iar pentru acest lucru s-au făcut abuzuri uriașe. Mai mult de atât, Elena Udrea nu susține fuga din țară și este de părere că instanțele de jucată nu răspund.

Elena Udrea nu vrea să plece din România

Fostul ministru încă speră ca judecătorii să fie corecți, iar cei care au greșit să răspundă pentru tot eea ce au făcut. E a  mai amintit că în momentul în care partidul din care făcea parte era la guvernare, lucrurile păreau să meargă în direcția bună.

”Am fost plecată, nu e o soluţie. Eu mă bazez pe faptul că sunt nişte judecători, nişte complete, recunoscuţi că judecă destul de corect. Ei au ciocănelul.

Tu dacă greşeşti, răspunzi. Un judecător nu răspunde. La ei e ca şi cum ar fi spus Dumnezeu. De ce nu există legea răspunderii magistraţilor. Îmi pare rău că n-am fost atentă la ce se întâmplă cu ţara. Când eram noi la guvernare, credeam că mergem în direcţia bună”, a mărturisit Elena Udrea, pentru Evz.

”Să dea Dumnezeu să trăiască din suma pe care eu am furat-o”

Elena Udrea mai mărturisește că nu există loc în lume unde o persoană să poată să meargă, pentru că va fi adusă înapoi, așa că lupta merită dusă chiar în țară. De asemenea, fostul ministru are încredere în Dumnezeu că o va ajuta, știind toate greșelile, dar și toate lucrurile corecte pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale.

”Pentru toţi cei care au suferit, poate e o satisfacţie amară. Nici măcar nu ai unde să mergi în lume. Oriunde te-ai duce, ei te aduc înapoi. Nu poţi fi la mâna cuiva, cum a fost Mazăre în Madagascar. Merită să rămâi să lupţi aici. Eu cred că Dumnezeu nu mă va lăsa. Am făcut lucruri bune, am făcut şi greşeli, nu neg”, a mai adăugat Udrea.

Mai mult de atât, fostul ministru susține că dacă ea a furat într-adevăr, toți cei care au presupus acest lucru să trăiască din banii furați chiar de ea. Ea a mai adăugat că nu dorește să dea pe nimeni în judecată, iar singura soluție rămâne șederea în România.

”Dacă eu am furat, toţi cei care spun asta, să dea Dumnezeu să trăiască din suma pe care eu am furat-o. Eu nu am avut nervi să dau nişte oameni în judecată. Nu mai aveam lapte praf să hrănesc copilul. În Costa Rica s-au făcut nişte abuzuri uriaşe. Ei nici măcar nu trebuiau să mă aresteze. Nu ai unde să te duci. Soluţia pentru mine e să stau aici”, a mai mărturisit Elena Udrea.