Eliminare neașteptată la Survivor România! Cine a fost trimis acasă chiar înainte de finală

10 mai 2020
Eliminare neașteptată la Survivor România! Cine a fost trimis acasă chiar înainte de finală

Mai este foarte puțin timp până la finalul emisiunii Survivor România, iar tensiunea atinge cote maxime. Patru Faimoși și patru Războinici se luptă pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Iancu Sterp pare a fi favoritul publicului, dar are rezultate bune și în concurs.

De altfel acesta a câștigat super imunitatea în fața colegilor săi și nimeni nu l-a mai putut vota. Nici pe el și nici pe Emy Alupei care s-a impus la fete. În plus, Iancu a avut dreptul să facă și o propunere directă pentru eliminare. El l-a ales pe Cezar, în timp ce întreaga echipă roșie a optat pentru Ghiță.

Faimoșii au propus-o pe Ema și astfel în fața publicului au ajuns trei nume: Cezar, Ghiță și Ema, iar cel care a avut cel mai mic număr de voturi a fost trimis acasă.

Numele propuse pentru eliminare

Prezentatorul Dan Cruceru a anunțat numele celui care pleacă acasă și cea care a primit cel mai mic număr de voturi a fost Emanuela Carmen Huruială. De altfel, aceasta a și fost cea mai slabă Războinică din punct de vedere sportiv pe parcursul competiției.

Karina și Andrei au fost cei mai bun concurenți și au adus cele mai multe puncte pentru echipa albastră, dar au fost eliminați strategic din competiție.

În concurs au mai rămas șapte: Elena Ionescu, Emy Alupei, Cezar Juratoni și Ghiță Balmuș de la Faimoși și Emanuel Neagu, Iancu Sterp și Lola Crudu de la Războinici. Drumul pentru trofeul Survivor continuă, dar a mai rămas foarte puțin din concurs.