Eliminare neașteptată la Survivor România! O vedetă de top părăsește competiția. Ce s-a întâmplat

survivor faimosi

Ziua de marți a fost din nou una neagră pentru Faimoși, astfel că au ajuns din nou la eliminări. O vedetă va părăsi emisiunea sâmbătă seara, când Dan Cruceru va anunța votul publicului. Nominalizările au fost surprinzătoare și neașteptate: Bogdan Vlădău, Lino Goldean, Asiana Peng și Raul.

Elena Ionescu și Cezar Juratoni au fost cei doi Faimoși care au câștigat imunitatea la ultimul joc și au fost obligați să propună două nume. Fosta solistă de la Mandinga l-a propus pe Bogdan Vlădău, în timp ce colegul ei a optat pentru Lino Golden, după ce a precizat în prealabil că a discutat deja cu acesta și au ajuns la un acord cu privire la nominalizarea lui.

Cine va pleca de la Survivor

Asiana Peng și Raul au primit fiecare câte patru voturi din partea celorlalți Faimoși și astfel au intrat amândoi în cursa pentru eliminare. Propunerea lui Raul este foarte surprinzătoare, în contextul în care acesta a adus foarte multe puncte de când a intrat în competiție, iar plecarea lui ar slăbi echipa care s-ar putea ca în următoarea săptămână să piardă iarăși cel mai important joc în fața Războinicilor.

Fanii Survivor România au opiniile împărțite. Cei mai mulți par să încline balanța în favoarea Asianei Peng. Micuța gimnastă este la a doua nominalizare, iar prima dată a fost salvată de public, iar cea care a plecat acasă a fost Cristina Șișcanu, fostă vedetă Kanal D. Ruby a ieșit din competiție în urmă cu o săptămână.

Rămâne de văzut cine va fi cel mai ghinionist dintre cei 4 Faimoși. După cum s-a remarcat până acum, nu s-a ținut atât de mult cont de numărul fanilor de acasă, pe care le aveau vedetele. Ruby și Cristina Șișcanu aveau mulți susținători înainte să intre la Survivor și iată că nu au fost votate.

UPDATE: Lino Golden a părăsit competiția Survivor.

Revista Presei