Elixir pentru sănătate: Condimentul din bucătărie care te ajută să slăbești și te scapă de o mulțime de boli. Cu ce trebuie amestecat?

30 sept. 2020
Elixir pentru sănătate: Condimentul din bucătărie care te ajută să slăbești și te scapă de o mulțime de boli. Cu ce trebuie amestecat?

Un condiment pe care și tu îl ai în bucătărie are beneficii uluitoare atât în lupta contra kilogramelor în plus, precum și împotriva mai multor boli. Iată cum trebuie consumat:

Cuișoarele sunt un condiment care se obține din mugurii floriferi ai unui arbore exotic din familia mirtaceelor. Cuișoarele sunt extrem de bogate în antioxidanţi, fiind totodată o excelentă sursă de mangan, de acizi graşi Omega 3, vitamina K, vitamina C, calciu, magneziu şi fibre.

Consumate alături de semințele de in, cuișoarele au și mai multe beneficii, stimulând arderea depozitelor de grăsime și eliminând paraziții intestinali.

Preparare:

În râșnița electrică de cafea adăugați 100 de grame de semințe de in și 10 cuișoare uscate. Amestecați foarte bine cele două ingrediente, pentur a obține o pudră fină.

Administrare:

Pudra rezultată o puteți adăuga într-un pahar cu apă plată, la fel cum o puteți folosi în preparatele ușoare servite la mic-dejun. Consumați zilnic 2 linguri din această pudră, timp de trei zile. Luați o pauză de 3 zile, după care continuați administrarea pentru încă trei zile. Repetați procesul timp de o lună.

Amestecul de cuișoare și semințe de in ajută la arderea depozitelor de grăsime, la reducerea apetitului pentru mâncare și la estomparea celulitei.

De asemenea, acest amestec stimulează digestia, creând un mediu neprielnic pentru paraziţii intestinali. Înclusiv în medicina chineză, cuișoarele sunt utilizate datorită proprietăților lor anti-paraziți. Acest condiment  îmbunătățește secreţia acidului clorhidric şi elimină viermii intestinali.