Elixirul sănătății și al tinereții, descoperit în urmă cu 50 de ani în Tibet: Conține doar două ingrediente și omoară peste 30 de tipuri de bacterii

07 oct. 2020
Elixirul sănătății și al tinereții, descoperit în urmă cu 50 de ani în Tibet: Conține doar două ingrediente și omoară peste 30 de tipuri de bacterii
Photo by Yogesh Pedamkar on Unsplash

În 1974, o echipă UNESCO a descoperit, într-o mânăstire din Tibet, un remediu natural supranumit elixirul sănătății și al tinereții, care este compus din doar două ingrediente și care omoară peste 30 de tipuri de bacterii cauzatoare de boli.

Cel mai important ingredient din acest amestec este usturoiul. „Substanţele fitochimice din usturoi pot opri complet procesele de putrefacţie şi fermentaţie din intestine. Usturoiul conţine germaniu, care luptă eficient împotriva afecţiunilor cardiovasculare.

Putem vindeca complet o disbacterioză (degenerarea microflorei intestinului gros – o tulburare ce afectează 90% dintre copii şi adulţi ) consumând suc de usturoi timp de două săptămâni.

Extractul de usturoi curăţă grăsimea acumulată în corp, elimină depunerile de calciu insolubil, îmbunătăţeşte considerabil metabolismul, curăţă vasele de sânge, previne infarctul, ateroscleroza şi paralizia, aduce claritate mentală, îmbunătăţeşte vederea şi regenerază organismul,” notează flaoredetei.ro.

Mod de preparare:

Zdrobiți 350 de grame de usturoiu proaspăt decojit și amestecați-l cu 250 de ml de votcă (Sau alcool de minim 40%). Închideți borcanul și depozitați-l într-un loc întunecos și răcoros, timp de 10 zile.

După cele 10 zile, strcurați-l și puneți lichidul rezultat în alt borcan. Păstrați-l într-un loc întunecos timp de alte patru zile.

COnsumați amestecul rezultat astfel:

După aceasta, luaţi 25 de picături, de trei ori pe zi, până terminaţi extractul.

Fiecare dozaj se ia cu 20-30 de minute înainte de masă, alături de un pahar cu apă sau cu 50 ml lactate fermentate (iaurt, lapte bătut, kefir).

„Pentru că terapia tibetană cu usturoi este o adevărată cură de detoxifiere, este posibil să apară simptome, cum ar fi: durerile de cap, de stomac, ficat, crampe intestinale sau musculare, diaree, ameţeli, semne ale unei răceli, tuse, palpitaţii etc., dar acestea ar trebui sa dureze doar trei, patru zile, semn că remediul funcționează. Beţi mai multă apă între mese şi respectaţi orele de masă.

Dacă doriţi să eliminaţi mirosul de usturoi, mestecaţi pătrunjel, măr, coajă de lămâie sau portocală.

Este o cură deosebit de puternică, prin efectele pe care le are, de aceea este indicat să o urmaţi numai o dată pe an,” adaugă floaredetei.ro.