Ella de la Puterea Dragostei îi dă lovitura de grație lui Jador: A recunoscut totul

19 aug. 2020
Ella de la Puterea Dragostei îi dă lovitura de grație lui Jador: A recunoscut totul

În spațiul public se vorbește de mai multă vreme de faptul că Ella și Jador s-ar fi împăcat după finala sezonului doi al emisiunii Puterea Dragostei.

Potrivit Wowbiz.ro, relația dintre cei doi s-ar dezvolta calm, cei doi fiind hotărâți să o ia mai ușor. Astfel, după o mulțime de certuri și împăcări, iată că cei doi par să fi revenit la sentimente mai bune.

Și dacă soarele începuse din nou să strălucească pe strada celor doi, iată că nu a durat mult până ce, la orizont au început să apară primii nori de furtună.

Se spune că Jador este un tip extrem de orgolios și gelos, care nu suportă nici măcar să audă de numele altui bărbat în jurul Ellei.

Un caz cu atât mai sensibil pare să fie cel al lui Iancu Sterp. Se pare că Jador are alergie la acest nume, din cauza faptului că Iancu Sterp poartă încă sentimente profunde pentru Ella.

Ei bine, Ella pare să pună cu bună credință paie pe foc. În direct la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei,” Ella a recunoscut că are o relație specială cu mama lui Iancu Sterp, care chiar a invitat-o acasă la familia acestora, în Hațeg.

”Am o legătură specială cu dânsa. De altfel, pot să vă spun că am vorbit de foarte multe ori la telefon, ba chiar recent, mama Geta m-a sunat și m-a invitat acasă la Iancu, la Hațeg. Este o persoană deosebită, o respect, o îndrăgesc și cred că mă voi duce într-o zi acolo. Cam atât vă pot spune”, a dezvăluit Ella.

Rămâne de văzut cum va reacționa Jador când va afla această veste, mai ales dacă, într-adevăr, Ella se va duce acasă la Iancu Sterp.