Elon Musk uluiește întreaga planetă! Cine este noua lui iubită și ce l-a atras la tânăra cu 17 ani mai tânără

Elon Musk

Mintea rebelului Elon Musk a fost îndelung studiată de experți în psihologie, însă genialitatea lui a rămas un puzzle încă nedescifrat de cei care încearcă să-l înțeleagă. Tată a cinci copii, miliardarul Tesla s-a despărțit anul trecut de actrița Amber Heard cu care avea o relație de ceva timp. Aceasta fusese în trecut la un pas de căsătorie cu Johnny Depp, însă lanțul de iubire s-a rupt subit, la fel ca și în cazul acesta.

Elon Musk nu a stat foarte mult pe gânduri și s-a orientat către o altă artistă, care însă nu are notorietate la nivel mondial și nici relația cu celebrul miliardar nu a făcut-o celebră. Grimes este născută în Canada, dar are origini ucrainiene. Ea compune piese și este și artist vizual.

Ce l-a fascinat pe Musk la Grimes

Presa de peste ocean scrie că Musk a fost fascinat de mintea ei. Aceasta este licențiată în filosofie și psihologie, dar a ales într-un final să se orienteze spre muzică. La 31 de ani, Grimes și-a lansat deja un al treilea album, Visions,  care a propulsat-o în topuri și numărul fanilor săi a crescut semnificativ. Melodiile sale conțin elemente din mai multe genuri, precum dreampop, R&B, electronic și hip hop.

Fascinația lui Musk pentru ea a pornit surprinzător. El a dorit să posteze o glumă pe contul său de Instagram, dar a aflat că tânăra artistă i-o luase înainte. Practic cei doi gândiseră la fel și asta l-a determinat pe miliardar să o caute. De aici, doar un pas până la o nouă idilă. Rămâne de văzut cât timp va dura, în contextul în care Musk este recunoscut pentru faptul că se plictisește foarte repede.

Citește și:

Revista Presei