Eminem a șocat publicul de la Premiile Oscar! Gestul uluitor pe care l-a făcut pe scenă

oscar

Invitații de la Gala Premiilor Oscar au rămas uimiți. Una dintre cele mai mari surprize de la decernarea premiilor Oscar a fost apariția pe scenă a rapperului Eminem. Celebrul artisti a cântat o melodie veche de 18 ani.

Mulți dintre invitații Academiei americane de Film au fost surprinși de prezența lui pe scenă, însă nu s-au sfiit să fredoneze versurile uneia dintre cele mai cunoscute piese ale cântărețului.

Eminem a cântat melodia „Lose Yourself”, care a fost coloană sonoră pentru filmul „8 Mile”, cântec ce i-a adus rapperului premiul Oscar pentru Cel mai bun cântec original, în anul 2003.

La acea ediție a premiilor Oscar Eminem nu a fost pentru a-și primi statueta aurie, el declarând mai târziu că nu credea că va câștiga.

Eminem spunea într-un interviu publicat în anul 2007 că nici nu știa că el poate fi nominalizat la Oscar.

„Simțeam că nu am nicio șansă să câștig pentru că am crezut inițial că Oscarul este doar pentru actori. Nu eram sigur ce înseamnă Grammy sau Oscar, ce înseamnă anumite categorii. Pur și simplu, nu știam ce semnificație au premiile și, în mod particular, această categorie de premii. Nu m-am dus la spectacol, simțeam că nu am șanse să câștig”, a declarat Eminem.

„În acel moment al vieții, credeam că rappul nu primește rolul pe care l-ar merita. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu am fost la primele premii Grammy la care am fost invitat, pentru că într-un fel am vrut să protestez”, explica artistul.

Uterior, după ce a cântat în 2020 o piesă de acum 18 ani, Eminem a publicat un mesaj pe Twitter în care le mulțumește organizatorilor pentru premiul din 2003 și le cere scuze pentru întârziere.

Revista Presei