Emy de la Survivor România, umilită crunt de fostul iubit al Andreei Mantea. Ce a spus acesta despre Faimoasă

emy alupei

Seara de sâmbătă va decide primi doi finaliști la Survivor România. Lupta este una strânsă, iar în competiție au mai rămas șase concurenți: Elena, Emy și Cezar de la Faimoși și Emanuel, Iancu și Lola de la Războinici. Din promo-ul difuzat de Kanal D pare că Emy s-ar accidenta, însă nimic nu este cert când vine vorba despre reacțiile acesteia.

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea a fost și el speriat de comportamentul Faimoasei și a postat un mesaj umilitor despre aceasta pe facebook. “Nu am spus de mult.. Nici eu nu sunt cu tiglele pe casă, bah, dar fetița asta cu albastru în cap de la Survivor, mă sperie tare!”, a postat acesta.

Comentarii acide

“Barbat bine si ea… e mai masculina ca multi dintre aia de acolo”, au comentat amicii lui Mitrea. „Bărbat bine, da’ de balamuc”, a concluzionat luptătorul de k1.

Emy Alupei este una dintre cele mai colorate prezențe la Survivor România, și la propriu și la figurat. Ieșirile ei sunt de multe ori șocante și similare. Plânge, țipă, se agită și când e bine și când e rău. În trecut, ea a participat la X Factor și chiar s-a aruncat asupra lui Carla s Dreams să-l sărute.

Revista Presei