Este cea mai urâtă zodie. Toată lumea o urăște! Ocolește-o imediat!

12 dec. 2019
Este cea mai urâtă zodie. Toată lumea o urăște! Ocolește-o imediat!
Watercolor signs of the zodiac. Elements for design. Colored round dice.

Face parte din natura noastră să avem calități pozitive, dar și negative. Totuși, unele persoane sunt mai urâte de cei din jur decât altele. Conform semnelor din zodiac, cea mai urâtă persoană este sub semnul…. Vedeți în rândurile de mai jos!

Cel mai urât este Berbecul. Această zodie reacționează foarte impulsiv.

Berbecii fac tot ceea ce își doresc, fără să se uite în jur. Ei sunt siguri că o au dreptate, chiar dacă nu au și nu se gândesc la consecințelor acțiunilor lor. Sunt egoiști, imaturi, inconștienți și grăbiți în urmărirea a ceea ce își doresc.

Locul doi este ocupat de Taur.

Taurii sunt materialiști, lenți, încăpățanați, și leneși. Mai mult, acești nativi sunt lacomi ca dracu și ar fi fericiți stând singuri, socotindu-și banii. Problemele intelectuale, abstracte, spirituale îi depășesc. Taurilor le pasă doar de ce e palpabil. Nu se vor abține să predice tuturor despre cum să trăiască.

Gemenii ocupă locul trei în topul celor mai urâte zodii. Aceștia par că au multe de adăugat la o conversație până când îți dai seama că au – în cel mai bun caz – o cunoaștere superficială despre tot ce vorbesc.

Aceștia ar putea beneficia în mod serios de o mică lecție în economia cuvintelor. Gemenii sunt plini de aere și opinii inutile și sar de la un subiect la altul. Acești nativi sunt foarte mediocri, oameni superficiali, fără o perspectivă sau profunzime unică reală.