Este cutremur puternic în PNL! Rareș Bogdan nu a mai rezistat

RARES-BOGDAN

Este scandal uriaș în PNL după gestul incredibil al lui Florin Cîțu de a-și da demisia din funcția de premier desemnat, chiar înainte de votul de încredere în Parlament. Primul care a reacționat dur a fost Rareș Bogdan. 

Europarlamentul Rareș Bogdan, care este și vicepreședinte al PNL, a catalogat gestul lui Cîțu drept unul inadminisil.

”Absolut inadmisibil să te joci, să faci jocuri politice. Dovedeşte lipsa totală, totală de înţelegere a fenomenului politic şi de patriotism”, a spus Rareş Bogdan, la Digi Fm.

Asistăm astfel la unul dintre rarele momente în care membru din conducerea PNL sare, public, la gâtul unui alt membru PNL, din cauza unui gest greu de înțeles, mai ales într-un moment de criză.

Ședinţa Parlamentului privind învestirea Guvernului a fost suspendată după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat că a primit o adresă din partea premierului desemnat că îşi depune mandatul.

„În aceste condiţii, suspend şedinţa. Este posibil ca sâmbătă sau duminică să avem audieri de miniştri propuşi”, a precizat Ciolacu.

În 28 februarie, Florin Cîţu depusese la Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare. Miniştrii propuşi au fost audiaţi săptămâna trecută în comisiile parlamentare de specialitate.

Citește și:

Revista Presei