Este dezvăluirea zilei! Andra, însărcinată?! De ce se ceartă vedeta cu Măruță

Este dezvăluirea zilei! Celebra Andra Măruță a vorbit despre unul dintre cele mai fierbinți subiecte. Toată lumea se întreabă dacă vedeta este însărcinată cu al treilea copil. Andra a spus totul.

Andra, însărcinată?!

Andra a dat cărțile pe față. Vedeta a oferit detalii din relația de cuplu pe care o are cu prezentatorul ProTV, Cătălin Măruță. Artista a dezvăluit și cum reușesc cei doi să depășească momentele dificile.

Deși se părea că relația lor este perfectă, nu este deloc așa. Există și momente mai puțin plăcute. ”Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia.

Așa că orice conflict se stinge foarte repede, până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede”, a explicat Andra.

Artista a mărturisit că își dorește să mai aibă un copil, dar nu știe dacă va mai deveni mămică încă o dată. ”Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie.

Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a afirmat Andra, conform libertatea.ro.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și mediatizate cupluri de vedete din lumea mondenă autohtonă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a celor doi a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu.

Revista Presei