Este împăcarea anului! Bianca Drăgușanu șochează din nou: A luat decizia

bianca dragusanu

La o asemenea răsturnare de situație nu s-ar fi așteptat nimeni. Vorbim despre împăcarea anului în lumea mondenă autohtonă. Bianca Drăgușanu șochează din nou.

Celebra blondă a luat decizia. După câteva zile în care se părea că va divorța, totul s-a schimbat.

Bianca Drăgușanu nu mai divorțează

E sigur! Bianca Drăgușanu nu mai divorțează. Blonda și Alex Bodi par făcuți unul pentru celălalt. Vor renunța la acțiunea de divorț. Cei doi au pus capăt mega-controversei ce a pus întreg showbiz-ul pe jar și au ”stropit” împăcarea într-un club cu 4 sticle de Armand de Brignac.

Totul s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute. Cei doi au fost surprinși petrecând. La doar trei luni de la căsătorie, Bianca și Alex au fost la un pas de divorț. Până la urmă, totul a fost doar p ceartă de moment. Cei doi au petrecut în unul dintre cele mai luxoase localuri de noapte din Capitală.
Împreună cu pritenii ce îi însoțeau Bianca și soțul au ”stropit” împăcarea cu patru sticle de Armand de Brignac Ace of Apaes Gold Brut, ce au fost servite la masă într-un mod special. Sticlele scumpe de șampanie au fost aduse de ospătari într-o cutie special, conform cancan.ro.

După ”spectacolul” de vineri seara, Bianca și musculosul au recidivat sâmbătă noapte. Și atunci au petrecut într-o companie selectă. Cum cei doi vor să fie mereu în centrul atenției, Bianca și Alex Bodi au furat privirile tuturor în momentul în care au comandat o frapieră plină ochi cu sticle de șampanie scumpă, aproximativ 10 sticle de Dom Perignon.

”El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii? Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a declarat frumoasa blondă într-o emisiune TV, în urmă cu câteva zile.

Bianca Drăgușanu, la a doua căsătorie

Bianca Drăguşanu s-a cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti cu Victor Slav. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.
Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV.
Blonda are un atelier de croitorie, dar la finalul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.
Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret. Părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Revista Presei